Dag van het OV

Op maandag 22 maart 2021 heeft de OV-campus samen met het Programma Toekomstbeeld OV het jaarcongres Dag van het OV georganiseerd. Dit keer online. In de digitale goodiebag treft u eem beeldverslag aan, de rapportage Klanttevredenheid ov-reizigers 2020 en nog veel meer achtergrondinformatie over het congres.
 
 
Inhoud jaarcongres 
  • Talkshow met grote namen uit de ov-wereld
  • Resultaten van de Klantenbarometer en andere reizigersonderzoeken
  • De nieuwe ontwikkelagenda Toekomstbeeld OV 2040
  • Inspirerende afsluiting door Lisanne Addink (VerdraaidGoed)


Bekijk het congres van 2021

 

Historie

Dag van het OV  is een nieuw, jaarlijks terugkerend congres van en voor de ov-sector. Het is de opvolger van het jaarcongres OV-campus van CROW-KpVV en Samenwerkingsverband DOVA. Sinds vorig jaar is Programma Toekomstbeeld OV als partner betrokken bij het congres. Toen moesten we het congres op het laatste moment afblazen vanwege de corona-pandemie, dit jaar kiezen we voor een korte, online versie. In 2022 hopen we op 21 maart elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten om kennis te nemen van ontwikkelingen & innovaties en om inspiratie op te doen met betrekking tot  het openbaar vervoer.

CROW-KpVV en Samenwerkingsverband DOVA werken binnen de OV-campus, in opdracht van de decentrale ov-autoriteiten, samen aan beter openbaar vervoer vanuit verschillende invalshoeken: netwerk – data - kennis. Programma Toekomstbeeld OV is een samenwerking van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincies, vervoerregio's en OV-sector. Resultaat van deze samenwerking is Contouren Toekomstbeeld OV 2040. Elk jaar staat een van de doelen hieruit centraal op de Dag van het OV.

 Hieronder een impressie van het jaarcongres OV-campus 2019.

https://youtu.be/OF5_pnNCwSw

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren